Τι συμβαίνει με τα Boeing; – Δυο νέα, σοβαρά, ατυχήματα μέσα σε μια μέρα! (Βίντεο)

Αυξάνεται η ανησυχία αυξάνεται λόγω των συνεχών περιστατικών με αεροσκάφη της Boeing, καθώς μόλις τον Ιανουάριο, η πόρτα έκτακτης εξόδου στο φτερό ενός Boeing 737 MAX 9 της Alaska Airlines αποκολλήθηκε από την καμπίνα λίγο μετά την απογείωση!

Και εχθές, υπήρξαν δύο νέα, σοβαρά, περιστατικά με αεροσκάφη της Boeing, ένα στο Λος Άντζελες και ένα στο Χιούστον του Τέξας.

Στο πρώτο περιστατικό, ένα αεροσκάφος Boeing της σειράς 777 πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στο Λος Άντζελες όταν ένα από τα ελαστικά του προσγείωσης έσπασε κατά την απογείωση. Ένα βίντεο καταγράφει την στιγμή που ένας από τους τροχούς του συστήματος προσγείωσης πέφτει μετά από λίγα δευτερόλεπτα από την απογείωση.

Το ελαστικό αναπήδησε και σταμάτησε σε χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, προκαλώντας ζημιές σε αυτοκίνητα, αλλά ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. Το αεροσκάφος της United Airlines εκτελούσε δρομολόγιο προς την Ιαπωνία και είχε 249 επιβάτες.

Δείτε το βίντεο

Σε ένα άλλο ανησυχητικό περιστατικό στο αεροδρόμιο του Χιούστον, ένα αεροσκάφος παρουσίασε επικίνδυνη κλίση μετά την προσγείωση, δείχνοντας και αυτό πρόβλημα με το σύστημα προσγείωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το άρθρο Τι συμβαίνει με τα Boeing; – Δυο νέα, σοβαρά, ατυχήματα μέσα σε μια μέρα! (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/03/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.