Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο Womenverse 2024

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο Womenverse 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική – φιλανθρωπική εκδήλωση στον Βόλο, όπου συμμετείχε και το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

 

Οι κυρίες που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο επιστημονικά, όσο και βιωματικά για τη γυναικεία υγεία, το ταξίδι της γονιμότητας και του τοκετού, την ψυχολογία και τη μητρότητα.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας επάξια εκπροσώπησαν με ομιλίες τους οι ιατροί

  • Γεωργαντζής Δημήτρης-Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ Θεσσαλίας  που μίλησε για τα ‘Νεότερα δεδομένα της γονιμότητας’ και
  • Μπούτσικος Γεώργιος– Ογκοπλαστικός-Χειρουργός Μαστού, Υπεύθυνος Χειρουργός Κέντρου Μαστού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που ανέλυσε τις ‘Νεότερες εξελίξεις στην Ογκοπλαστική χειρουργική και στη χειρουργική θεραπεία του καρκίνου του μαστού’.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να ενημερώσει και πρωτίστως να στηρίξει την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση “ΘΑΥΜΑ” με έδρα τον Βόλο, που από το 2021 που δραστηριοποιείται στην περιοχή, στηρίζει 350 οικογένειες στη Μαγνησία και 560 πανελλαδικά, με σοβαρά θέματα επιβίωσης, προβλήματα υγείας, ελλιπή εκπαίδευση παιδιών και άπορους ηλικιωμένους.

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

{gallery}20240402_womenverse{/gallery}

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/04/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.