Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στην «πρώτη» του Α’ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Υποστηρικτής Υγείας στην «πρώτη» του Α’ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας

Στη μεγάλη ιστορική στιγμή για τη Λάρισα, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ήταν εκεί.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετείχε ως Υποστηρικτής Υγείας στη σπουδαία διοργάνωση του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», όπου το Α΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας παραδόθηκε συντηρημένο και αποκατεστημένο στο κοινό μετά από 22 αιώνες.

.Για πρώτη φορά, 800 θεατές παρακολουθήσαν καθισμένοι στα εδώλια του θεάτρου ενημερωτική εκδήλωση για την πορεία αποκατάστασής του και ένα μουσικό πρόγραμμα με τη Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας, την ορχήστρα Εστουδιαντίνα της Νέας Ιωνίας Βόλου, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας υποστήριξε τη διοργάνωση με την παροχή ασθενοφόρου, στελεχωμένου με πιστοποιημένο διασώστη και έμπειρη νοσηλεύτρια, προσφέροντας ασφάλεια στο κοινό που είχε την ευκαιρία να παραστεί σε μία τόσο σημαντική ιστορική και πολιτιστική στιγμή.

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

.

. 

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 04/09/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.