Το Νάυπλιο πλημμύρισε από την κακοκαιρία που επελαύνει σε όλη τη χώρα!

Σε εγρήγορση πυροσβεστική και πολιτική προστασία του Δήμου

Η έντονη βροχή στο Ναύπλιο που κατά διαστήματα ήταν καταρρακτώδης, προκάλεσε έντονα πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλά τμήματα δρόμων της πόλης. Η κακοκαιρία που πλήττει την Αργολίδα, με δυνατές βροχές, θυελλώδεις νοτιάδες και κεραυνούς, έφεραν όγκους νερού μέσα σε σπίτια και μαγαζιά!

Συγκεκριμένα, λίγο νωρίτερα το Ναύπλιο δέχθηκε μεγάλο όγκο νερού με αποτέλεσμα πρόσκαιρα να πλημμυρίσουν δρόμοι και να γίνουν αδιάβατοι από πεζούς, ενώ και τα αυτοκίνητα σε πολλά σημεία κινούνται με δυσκολία.

Μάλιστα, τα φρεάτια βούλωσαν και τα νερά άρχισαν πολύ γρήγορα να παίρνουν ύψος. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολλές περιπτώσεις καταστηματάρχες βγήκαν με σκούπες για να διώξουν τα νερά που απειλούσαν τις περιουσίες τους. Σε εγρήγορση είναι η πυροσβεστική και η πολιτική προστασία του Δήμου για να επέμβουν όπου χρειαστεί. Τα φαινόμενα της κακοκαιρία σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα εξασθενήσουν στην περιοχή της Αργολίδας από το βράδυ. Ανάλογες πλημμύρες είχαν σημειωθεί και πριν από τρεις ημέρες.

Το άρθρο Το Νάυπλιο πλημμύρισε από την κακοκαιρία που επελαύνει σε όλη τη χώρα! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 01/03/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.