Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές

Ένα απο τα πιο λεπτά σπίτια του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές (βίντεο)

 

Μικρό σπίτι: Πρόκειται για μία κατοικία που βρίσκεται στο Σιάτλ των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο σπίτι μοιάζει σαν μία συνηθισμένη οικία. Όμως, αν το δει κανείς από το πλάι, θα ανακαλύψει κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό, διότι θα καταλάβει πως είναι πάρα πολύ στενό. Όμως, αυτό έχει εξήγηση. Συμβαίνει, διότι έχει πλάτος μόλις 1,4 μέτρα στη μία πλευρά, και 4,5 μέτρα στην άλλη. Αναλυτικότερα:

Μικρό σπίτι: Λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη κατοικία

Η συγκεκριμένη κατοικία χτίστηκε το 1925. Πλέον, πωλείται έναντι του ποσού των 519.000 δολαρίων, η κατασκευή του ωστόσο συνοδεύεται από ένα μυστήριο και διάφορους θρύλους.

Μια θεωρία λέει πως οι γείτονες είχαν προσεγγίσει τον ιδιοκτήτη αυτής της λωρίδας γης ζητώντας να αγοράσουν την έκταση για να επεκτείνουν τον κήπο τους. Προσέφεραν όμως ένα πολύ μικρό ποσό και ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να χτίσει το σπίτι αυτό για να τους «πικάρει».

Λέγεται μάλιστα πως αρχικά ο ένας τοίχος είχε βαφτεί μαύρος, κάτι που εξόργισε τους γείτονες που αντίκριζαν τη μαυρίλα και οι οποίοι εντέλει μάλιστα μετακόμισαν!

Παρά τον περιορισμένο χώρο, ο αρχιτέκτονας κατάφερε να συμπεριλάβει δύο υπνοδωμάτια, δύο σαλόνια, δύο μπάνια και μια στενή κουζίνα. Υπάρχει επίσης μπρος και πίσω αυλή και χώρος για το αυτοκίνητο.

 

 

 

Το άρθρο Το πιο λεπτό σπίτι του κόσμου, έχει ελάχιστο πλάτος 1,5 μέτρο αλλά το εσωτερικό του είναι άνετο και πολυτελές εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 05/11/2023 ώρα 3:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.