Το συγκρότημα Μαρινάκη «χτυπάει» την Κεραμέως: Ημερήσιο κόστος ταξιδιού στις ΗΠΑ όσο τρεις μισθοί Ελλήνων!

Στο αδιανόητο κόστος των 24.530 ευρώ θα φτάσει το ταξίδι της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως για τις ΗΠΑ και τον Καναδά όπως αποκαλύπτει το δημοσιογραφικό συγκρότημα Μαρινάκη από το ΒΗΜΑ.

Και όλα αυτά για να συμμετάσχει στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και σε… εκδηλώσεις ενημέρωσης Ελλήνων του εξωτερικού για την εφαρμογή της επιστολικής ψήφου.

Απορία: Και γιατί να τους ενημερώσει, και δεν τους δίνει τα προσωπικά δεδομένα όπως έδωσε στην Ασημακοπούλου για να ανταλλάσσουν απόψεις και ψήφους μεταξύ τους;

Και από πού και ως πού 24.530 ευρώ για ταξιδάκι αναψυχής από την τσέπη των φορολογουμένων;

Δαπάνη 2.725 ευρώ την ημέρα, δηλαδή τρεις μισθοί Ελλήνων;

Το συγκρότημα Μαρινάκη πλέον «δεν χαρίζεται» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και αυτό λέει πολλά για το τι μέλλει γενέσθαι, ειδικά μετά τις ευρωεκλογές…

Το άρθρο Το συγκρότημα Μαρινάκη «χτυπάει» την Κεραμέως: Ημερήσιο κόστος ταξιδιού στις ΗΠΑ όσο τρεις μισθοί Ελλήνων! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 21/03/2024 ώρα 9:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.