Το τέλος της αθωότητας: Το louna Park που μεγάλωσε γενιές Αθηναίων δεν υπάρχει πια

Το τέλος μίας εποχής. Το τέλος της αθωότητας 5 γενεών Αθηναίων.

Το λούνα παρκ «Αηδονάκια» έσβησε για πάντα τα πολύχρωμα λαμπερά του φώτα.

Ένα μέρος που πρωτοπαίξαν χιλιάδες παιδιά και έδωσαν το πρώτο αθώο ραντεβού τους ζευγαράκια από όλη την Αττική δεν υπάρχει πια.

Το τελευταίο εμβληματικό Louna Park της Αττικής μετά το κλείσιμο του θρυλικού Rodeo πριν από 3 δεκαετίες τα Αηδονάκια κατέβασε ρολά και όσοι διασχίζεται την Αττική Οδό η τον παράδρομο της στο ύψος του δαχτυλιδιού στην Λεωφόρο Κηφισίας δεν θα συναντήσετε ξανά μικρά και μεγάλα παιδιά να παίζουν στην κάμπια, την ρόδα η το αεροπλάνο. Ούτε θα μυρίσετε ξανά φρέσκο ψημένο ποπ κορν η μαλλί της γριάς.

Δείτε το βίντεο τουUp Stories και κάντε μια ιστορική αλλά συνάμα και νοσταλγική διαδρομή αναμνήσεων στα εμβληματικά Louna Park της Αττικής που δεν υπάρχουν πια.

 

Το άρθρο Το τέλος της αθωότητας: Το louna Park που μεγάλωσε γενιές Αθηναίων δεν υπάρχει πια εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 21/10/2023 ώρα 3:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.