Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2026

4.125 τροχονομικές παραβάσεις στη...

Τροχονομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλία, κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα, με σκοπό...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Άρχισαν τα...

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται την άρση ασυλίας των βουλευτών της Νέας...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 22-23 Απριλίου...

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της...

Σάλος στη Ρόδο: Ελεύθερος...

Ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον ερχόμενο...

Τρία τροχαία ατυχήματα με εγκατάλειψη των χώρων από τους υπαίτιους οδηγούς σε Λάρισα και Τρίκαλα – Δύο συλλήψεις

Τρία τροχαία ατυχήματα με εγκατάλειψη των χώρων από τους υπαίτιους οδηγούς σε Λάρισα και Τρίκαλα - Δύο συλλήψεις

Τροχαία ατυχήματα που οι οδηγοί τους εγκατέλειψαν το σημείο του συμβάντος είχαμε χθες Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου σε Λάρισα και Τρίκαλα.

 

Ειδικότερα, συνελήφθη το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, ένας άνδρας, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενεπλάκη αρχικά σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, αποχωρώντας από το σημείο και μη τηρώντας τις υποχρεώσεις του (γνωστοποίηση στοιχείων κ.λπ.), ενώ, μετά από λίγη ώρα, ενεπλάκη και σε άλλο τροχαίο ατύχημα επίσης υλικών ζημιών. Όπως προέκυψε, ο προαναφερόμενος βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Το απόγευμα στα Τρίκαλα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε άλλος άνδρας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου (οδηγού δικύκλου), ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να παράσχει την απαραίτητη βοήθεια και συμπαράσταση, ωστόσο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων και συνελήφθη.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/09/2025 ώρα 3:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.