Τρίκαλα: Αυτοκίνητο “τούμπαρε” μέσα σε αρδευτικό αυλάκι στην περιοχή της Μπαλκούρας – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

Τρίκαλα: Αυτοκίνητο "τούμπαρε" μέσα σε αρδευτικό αυλάκι στην περιοχή της Μπαλκούρας - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (Δευτέρα 17/11) τα ξημερώματα, γύρω στις 04:00, στην περιοχή της Μπαλκούρας Τρικάλων, κοντά στις φυλακές. Ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο μέσα σε αρδευτικό χαντάκι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

 

Ο οδηγός, ένας 52χρονος Τρικαλινός, εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του οχήματος, γεγονός που προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των αρχών. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, οι οποίες πραγματοποίησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού, καταφέρνοντας να ανασύρουν τον άνδρα από το όχημα. 

Παράλληλα, κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων (ΓΝΤ) για ιατρική αξιολόγηση και φροντίδα. Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από την αρμόδια αστυνομική υπηρεσία.

πηγη: trikalaidees.gr

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 17/11/2025 ώρα 9:04 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.