Τραγωδία: Ρωσίδα, καλλονή, αισθητικός πήγε να βγάλει selfie σε γκρεμό και σκοτώθηκε!

Τραγωδία: Ρωσίδα, καλλονή, αισθητικός πήγε να βγάλει selfie σε γκρεμό και σκοτώθηκε!

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με πελάτες στη Μόσχα και στο θέρετρο της Ρωσίας, το Σότσι. Η 49χρονη Ινέσα Πολένκο από το Σότσι είχε ταξιδέψει στην Αμπχαζία και θέλησε να βγάλει φωτογραφία τον εαυτό της σε γκρεμό δίπλα στη θάλασσα, που είναι διάσημος για τη θέα του.

Για να κάνει όσο πιο δυνατόν εντυπωσιακή τη selfie, η Πολένκο πήδησε πάνω από τα κάγκελα που έχουν βάλει οι Αρχές για την προστασία των τουριστών και πλησίασε στο χείλος του γκρεμού. Ωστόσο έχασε την ισορροπία της και έπεσε στην παραλία από ύψος 50 μέτρων. Διακομίστηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

Το άρθρο Τραγωδία: Ρωσίδα, καλλονή, αισθητικός πήγε να βγάλει selfie σε γκρεμό και σκοτώθηκε! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/04/2024 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.