Τραγωδία στον Έβρο: Ένας ακόμα νεκρός από τη φωτιά!

Δράμα δίχως τέλος στον Έβρο. Ένας ακόμη άνθρωπος εντοπίστηκε απανθρακωμένος στο δάσος της Δαδιάς.

Ένας ακόμα νεκρός από τη φωτιά στον Έβρο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Αυγούστου στη Λευκίμμη Έβρου.

Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος στη Λευκίμμη Έβρου, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Προ ημερών, βρέθηκαν 18 μετανάστες νεκροί στο δάσος της Δαδιάς, ενώ είχε προηγηθεί ο θάνατος ακόμη ενός, και πάλι στη Λευκίμμη.

Υπενθυμίζεται ότι ολική απανθράκωση είναι η αιτία θανάτου των 18 μεταναστών που βρέθηκαν νεκροί στο δάσος της Δαδιάς, λόγω της πυρκαγιάς στον Έβρο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αλεξανδρούπολης Παύλο Παυλίδη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η ηλικία των θυμάτων -εκτός από τα δύο παιδιά- ήταν κάτω των 35 ετών. Από τις σορούς, πάρθηκε βιολογικό υλικό και ακολουθούνται σταδιακά τα βήματα προς την ταυτοποίησή τους.

Κατά την πλειοψηφία τους επρόκειτο για άνδρες, που βρέθηκαν απανθρακωμένοι σε ομάδες δύο-τριών ατόμων σε απόσταση 500 μέτρων και εκτιμάται από την Αστυνομία ότι πρόκειται για μετανάστες, καθώς βρέθηκαν σε περιοχή που αποτελεί κρυφό πέρασμα.

Το άρθρο Τραγωδία στον Έβρο: Ένας ακόμα νεκρός από τη φωτιά! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/08/2023 ώρα 9:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.