«Τρικυμία» στη ΝΔ: Γιατί ο Μητσοτάκης απέσυρε τη φρουρά από κορυφαίο πρώην υπουργό του;

Μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση εξελίσσεται στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Κορυφαίος πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του Μητσοτάκη, είδε την πολυπληθή αστυνομική του φρουρά να …αφανίζεται και να μένει με μόλις έναν σκοπό!

Όπως ήταν επόμενο, ο πρώην υπουργός εξοργισμένος, ζήτησε εξηγήσεις, με την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου να ψελλίζει «μισόλογα». Γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η εντολή για την αφαίρεση της αστυνομικής το φρουράς, έγινε με «άνωθεν εντολή».

Ο γαλάζιος (ο Θεός να τον κάνει) βουλευτής πλέον, έχει καταθέσει προσφυγή, ενώ διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι πολύ σκληρός για να «πεθάνει». Η πολυτάραχη πολιτική του διαδρομή άλλωστε, το έχει αποδείξει…

Το άρθρο «Τρικυμία» στη ΝΔ: Γιατί ο Μητσοτάκης απέσυρε τη φρουρά από κορυφαίο πρώην υπουργό του; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 17/11/2023 ώρα 12:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.