Τρισευτυχισμένοι Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Περιμένουν δίδυμα τελικά;

Στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της μπαίνει η Ιλάειρα Ζήση και πλέον το απολαμβάνει, ύστερα από ένα δύσκολο πρώτο τρίμηνο που ταλαιπωρήθηκε.

Η Ιλάειρα, μαζί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου μίλησαν στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για αυτήν την περίοδο αναμονής κι εκείνη, έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, με τον Μαυρίκιο να την φιλά τρυφερά.

«Δεν μπορώ να πιστέψω τον ερχομό του παιδιού μας, τα συναισθήματα είναι έντονα», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Με αγχώνει που ο Μαυρίκιος θα βρίσκεται δίπλα μου στη γέννα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιλάειρα Ζήση.

«Με πείραξε που ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάποια πράγματα που μου είχε πει δια ζώσης τα είπε και δημόσια», σχολίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανακοίνωσε στην Ελένη Τσολάκη ότι η Ιλάειρα Ζήση περιμένει τελικά δίδυμα και όχι ένα παιδί.

«Το μάθαμε πριν από ενάμησι μήνα», είπε ο Μαυρίκιος.

Φυσικά επρόκειτο για Πρωταπριλιάτικο αστείο, με την παρουσιάστρια να μην το «τρώει»!

«Είχε πάει για Tik Tok το δεύτερο μωράκι», συνέχισε ο Μαυρίκιος κάνοντας πλάκα.

Το άρθρο Τρισευτυχισμένοι Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Περιμένουν δίδυμα τελικά; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/04/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.