Τροχόσπιτο-θαύμα: Στήνεται σε 4 μέρες, χωράει 6 άτομα, έρχεται όπου θέλεις και το εσωτερικό του μαγεύει

To καταπληκτικό τροχόσπιτο είναι άνετο και χωράει εως και έξι άτομα (Βίντεο)
Ένα απίθανο σπιτάκι με όνομα Rustic River Park Home έχει «ξετρελάνει» το διαδίκτυο και τους περιηγητές του.

To καταπληκτικό τροχόσπιτο είναι άνετο και χωράει εως και έξι άτομα, πηγαίνει όπου θέλεις

Το συγκεκριμένο τροχόσπιτο μάλιστα είναι έτοιμο να βγει στον δρόμο οποιαδήποτε στιγμή και να μεταφερθεί στην τοποθεσία της επιλογής σας. Όπως βλέπετε, δεν είναι ένα συνηθισμένο τροχόσπιτο. Είναι φτιαγμένο με πολύ καλό γούστο και έχει ξύλινες λεπτομέρειες.

Το εσωτερικό κάθε σπιτιού είναι σχεδιασμένο με πολύ κομψότητα. Συμπεριλαμβάνονται ξύλινοι τοίχοι και ντουλάπια, καθώς και κουζίνα με γρανιτένιο πάγκο.

Η κουζίνα από μόνη της είναι μεγάλη και είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ανοξείδωτες συσκευές.

Το υπνοδωμάτιο πίσω από την κουζίνα έχει ένα λαμπερό, πλατύ παράθυρο που αφήνει τον ήλιο να μπει. Υπάρχει χώρος και για να κοιμηθούν φιλοξενούμενοι.

Παρόλο που είναι ένα ‘μικροσκοπικό’ σπίτι, θα δείτε πως έχει αρκετό χώρο – πράγματι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι έξι άτομα. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι 13 μέτρα σε μήκος, 1,8 μέτρα σε πλάτος και μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει μία μικρή οικογένεια.

 

Το άρθρο Τροχόσπιτο-θαύμα: Στήνεται σε 4 μέρες, χωράει 6 άτομα, έρχεται όπου θέλεις και το εσωτερικό του μαγεύει εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 30/10/2023 ώρα 3:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.