Τσιαπλές: “Οι πλημμυροπαθείς ψάχνουν το «ψηφιακό κράτος», μήπως το είδε κανείς;”

Τσιαπλές: "Οι πλημμυροπαθείς ψάχνουν το «ψηφιακό κράτος», μήπως το είδε κανείς;"

Η κυβέρνηση και η απερχόμενη περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, με κάθε ευκαιρία μας ζαλίζουν τα αυτιά για το λεγόμενο «ψηφιακό κράτος», που δήθεν βελτίωσε τη ζωή του λαού.

 

Ομως 45 ημέρες μετά την μεγάλη πλημμύρα, αυτό το «ψηφιακό κράτος» δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση στην μεγάλη πλειοψηφία των χιλιάδων Θεσσαλών που άφησε να πνιγούν, λόγω της ανυπραξίας σύγχρονων αντιπλημμυρικών έργων.

Ούτε έχει αποκαταστήσει βασικές οδικές υποδομές που καταστράφηκαν, όπως για παράδειγμα το δρόμο Λάρισας-Καρδίτσας, αναγκάζοντας όσους μετακινούνται καθημερινά, να κάνουν πολλά περισσότερα χιλιόμετρα μέσω Παλαμά.

Αν είναι όμως να ψηφίσει κανένα αντεργατικό νόμο που καταργεί το οκτάωρο και φέρνει 13 ώρες ημερήσιας δουλειάς ή να στείλει κανένα πολεμικό πλοίο να στηρίξει το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ που επιτίθεται στους Παλαιστίνιους, σπεύδει ταχέως.

Αυτό είναι το αστικό κράτος. Γρήγορο στην εξυπηρέτηση των αστών, άφαντο όταν πρόκειται για τις ανάγκες του λαού.

Τάσος Τσιαπλές

Εεπικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 23/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.