Τύρναβος: Συνελήφθη άνδρας με καθημερινή δράση σε κλοπές και ποικιλία κλοπιμαίων!

Τύρναβος: Συνελήφθη άνδρας με καθημερινή δράση σε κλοπές και ποικιλία κλοπιμαίων!

Συνελήφθη, το βράδυ της 17ης Νοέμβρη στον Τύρναβο, από αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και κλοπή.

 

Ειδικότερα, το βράδυ της 16ηε Νοεμβρίου στον Τύρναβο, ο δράστης εισήλθε από παράθυρο σε οικία γυναίκας και αφαίρεσε από το εσωτερικό τρεις συσκευασίες απορρυπαντικού και δύο λίτρα ελαίου.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο, ενώ επιπλέον, όπως προέκυψε περαιτέρω, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 16 Νοεμβρίου, διέπραξε άλλες τέσσερις περιπτώσεις τετελεσμένης κλοπής στην πόλη και συγκεκριμένα από αποθήκη, φωτοβολταϊκό πάρκο, εκπαιδευτικό χώρο και αθλητικό κέντρο, κατά τις οποίες αφαίρεσε συνολικά ηλεκτροσυγκόλληση, εργαλεία (δραπανοκατσάβιδο κ.α.), ποσότητα καλωδίων και χαλκοσωλήνες.

Η αφαιρεθείσα ηλεκτροσυγκόλληση αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της, ενώ όπως εξακριβώθηκε, το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου, ο δράστης εκ νέου αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από το προαναφερόμενο φωτοβολταϊκό πάρκο, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/11/2023 ώρα 3:05 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.