Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του Μουσείου της Αργούς στο Βόλο

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του Μουσείου της Αργούς στο Βόλο

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία για την κατασκευή του Μουσείου της Αργούς στο Βόλο, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δ. Κουρέτα, αφού το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας.

Στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι το έργο είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη διοίκηση, αλλά αντιμετώπισε διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα και από τις πρώτες ημέρες της ανάληψης των καθηκόντων της νέας Περιφερειακής αρχής, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να «ξεμπλοκάρουν» οι διαδικασίες και να φτάσουμε σήμερα στην υπογραφή της σύμβασης. Ο κ. Κουρέτας χαρακτήρισε «εμβληματικό» το έργο για την πόλη του Βόλου την ιστορία, την τουριστική και πολιτιστική του αξία, καθώς και την εξωστρέφεια της. Τόνισε ακόμα ότι αντίστοιχα εμβληματικά έργα είναι προγραμματισμένα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας και βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά το Μουσείο της Αργούς είχε τη μεγαλύτερη ετοιμότητα και γι’ αυτό συμβασιοποιείται πρώτο.

Τέλος ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ και ειδικότερα την προϊσταμένη Πολ. Γραββάνη.

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

.

.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 24/05/2024 ώρα 6:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.