Υπεγράφη η σύμβαση του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του ΓΕΩΤΕΕ

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του ΓΕΩΤΕΕ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου στη Λάρισα στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2021 – 2027 με συνολικό προϋπολογισμό 716.541 ευρώ.

 

Παρεμβάσεις

Αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του ΓΕΩΤΕΕ στη Λάρισα από Κατηγορία Ζ σε Κατηγορία Β+ με βελτίωση των ενεργειακών χαρακτηριστικών του.

Περιλαμβάνει τις εξής παρεμβάσεις: Θερμομόνωση εκτεθειμένων οροφών και δαπέδων, θερμομόνωση τοιχοποιίων, αντικατάσταση κουφωμάτων, παρεμβάσεις στο σύστημαθέρμανσης (Λέβητες ΦΑ, τοποθέτηση σωμάτων fan coil και θερμοστατικών βαλβίδων), σύστημα αερισμού, εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού, τοποθέτηση φωτιστικών LED και εγκατάσταση συστήματος Φ/Β.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/11/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.