Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 17χρονος, θύμα ξυλοδαρμού εξομολογείται-«Με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα και άρχισα να χάνομαι»

Ο ξυλοδαρμός του 17χρονου σε σχολείο της πόλης έχει αναστατώσει την εκπαιδευτική κοινότητα στη Θεσσαλονίκη. Τι λέει ο ίδιος και η μητέρα του, μετά τις σκηνές βίας στο ΕΠΑΛ…

Έντονος προβληματισμός στη Θεσσαλονίκη από τις σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, με έναν 17χρονο μαθητή να τραυματίζεται από επίθεση συμμαθητών του. Το παιδί περιέγραψε τα όσα έζησε στους γονείς του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μετά το κεφαλοκλείδωμα που του έκαναν, άρχισε να χάνεται. Η μητέρα του, περιγράφει τα όσα έμαθε και λέει πως ο γιος της, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κρανιογκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα στα πλευρά.

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για να μπει στην τάξη του ο 17χρονος μαθητής στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, ζει τον εφιάλτη της βίας στο διάδρομο του σχολείου, με τους συμμαθητές του να τον έχουν περικυκλώσει. Στη συνέχεια ένας από τους συμμαθητές του κράτησε τον 17χρονο για να μη φύγει και οι υπόλοιποι 15 ή 20, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τον χτυπήσαν στο κεφάλι και το σώμα.

Η μητέρα του 17χρονου μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» στο Mega. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εν ώρα διαλείμματος μέσα στο διάδρομο του σχολείου γύρω στις 11:50 πριν χτυπήσει το κουδούνι πέρασε από εκεί το παιδί μου, αυτή η παρέα σπρωχνότανε, σπρώξανε και το παιδί μου καταλάθος; Εσκεμμένα; Για πλάκα; Δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό.

Ο γιος μου ζήτησε το λόγο, πιαστήκανε στα χέρια και ορμήξανε γύρω στα 15 – 20 άτομα. Απ’ ότι ξέρω τους 5 τους συλλάβανε, τους άλλους δεν τους έχουν βρει». Για την κατάσταση της υγείας του παιδιού δήλωσε ότι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κρανιογκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα στα πλευρά.

Η ίδια η περιγραφή του 17χρονου στην μητέρα είναι σοκαριστική όπου της είπε χαρακτηριστικά : «με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα κι άρχισα να χάνομαι».

Το άρθρο Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 17χρονος, θύμα ξυλοδαρμού εξομολογείται-«Με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα και άρχισα να χάνομαι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10/02/2024 ώρα 6:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.