Ειδήσεις

Φωτιά στην Πεντέλη: Δημόσια έκκληση από τον Γιάννη Κότσιρα

Φωτιά στην Πεντέλη: Δημόσια έκκληση από τον Γιάννη Κότσιρα
«Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη»: Η ανάρτηση του Γιάννη Κότσιρα για την φωτιά στην Πεντέλη.

Συγκινεί η δημόσια έκκληση του Γιάννη Κότσιρα σχετικά με τη φωτιά, ο οποίος είναι από τους ανθρώπους, που μένουν στην Πεντέλη.

Πριν λίγη ώρα, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο αγαπημένος ερμηνευτής έκανε έκκληση, σε όσους εγκαταλείπουν τα σπίτια τους να μην αφήσουν πίσω τα κατοικίδιά τους.

Γράφει o Γιάννης Κότσιρας:

«Η φωτιά στην περιοχή μας είναι δύσκολη. Εδώ και τρεις ημέρες επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι με έντονους στροβιλισμούς και ριπές ανέμου που ξεπερνούν τα 10 μποφόρ. Η Πυροσβεστική υπηρεσία αγωνίζεται με όλα τα μέσα που διαθέτει αλλά από προσωπική πείρα δεν μαζεύεται αυτή η φωτιά.

Θα χρειαστεί να εκκενωθούν περιοχές και να είμαστε όλοι σε επιφυλακή το βράδυ. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θερμή παράκληση. Όσοι χρειαστεί να φύγετε από τα σπίτια σας μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα. Ή πάρτε τα μαζί σας ή αφήστε τα ελεύθερα».

{https://www.facebook.com/kotsiras.gr/posts/612375606926404}

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 20/07/2022 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Related Articles

Back to top button