Φώτης Σπύρος: «Ξέρουμε τι γίνεται στην εκκλησία, υπάρχουν πολλοί γκέι ιερείς»

«Και; Άνθρωποι είναι και αυτοί» πρόσθεσε

Ο Φώτης Σπύρος έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και αναφέρθηκε στο Γιώργο Λαμπάτο, στο πρόβλημα με τον αλκοολισμό, στην κακοποίηση που έχει δεχθεί στο εργασιακό του περιβάλλον, στον Πέτρο Φιλιππίδη και για την ομοφυλοφιλία στον κλήρο.

«Η αποχή μου από την τηλεόραση είναι προσωπική επιλογή, έχω κάθε χρόνο προτάσεις», ανέφερε αρχικά.

«Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να αναζητούμε με τον εαυτό μας τι έχει πάει λάθος, ο Γιώργος Λαμπάτος δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου» είπε για τον Γιώργο Λαμπάτο.

Και πρόσθεσε: «Είχα εξάρτηση από το αλκοόλ, ζήτησα βοήθεια. Έχω να πιώ εφτά χρόνια! Μπορείς να το παλέψεις και να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος, ούτε πριν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Έχω βιώσει κι εγώ άσχημες συμπεριφορές, αλλά τότε ήμουν μικρός και το βούλωνα. Έχω φάει και ξύλο πάνω στη σκηνή. Μου ασκούσε βία και κάποια στιγμή τον κόλλησα στον τοίχο».

«Έχω βιώσει δύσκολες καταστάσεις, λόγω της σεξουαλικότητάς μου. Όταν για πρώτη φορά συνειδητοποίησα τι συμβαίνει σε μένα, είπα “γιατί σε μένα;”», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Φώτης Σπύρος τόνισε: «Σίγουρα πρέπει δύο άνθρωποι να παντρεύονται και να κάνουν ότι θέλουν. Η θέση της εκκλησίας είναι αυτή που έπρεπε να είναι. Ξέρουμε τι γίνεται στην εκκλησία, υπάρχουν πολλοί γκέι ιερείς. Και; Άνθρωποι είναι και αυτοί».

Το άρθρο Φώτης Σπύρος: «Ξέρουμε τι γίνεται στην εκκλησία, υπάρχουν πολλοί γκέι ιερείς» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 20/02/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.