Χάρης Δούκας: «Είμαι υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών – Θα πάντρευα δύο άντρες ή δύο γυναίκες»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας τοποθετήθηκε σχετικά με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, υποστηρίζοντας πως “η κοινωνία πρέπει να προχωρήσει”.

Καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη στην εκπομπή “Μεγάλη Εικόνα” του Mega ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος μάλιστα προχώρησε και σε μία προσωπική αποκάλυψη.

Όπως είπε ο Χάρης Δούκας, μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να παντρευτεί τη σύντροφό του Γεωργία Πολυτάνου: “Θα γίνει ο γάμος όταν καλοκαιριάσει. Ο σχεδιασμός αυτός είναι. Θέλουμε να έχει καλύτερο καιρό. Ο γάμος θα είναι θρησκευτικός, γιατί το θέλει το κορίτσι”.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Αθηναίων ρωτήθηκε και για τον γάμο ομοφύλων, ξεκαθαρίζοντας: “Πρέπει να είμαστε ανοικτοί σαν κοινωνία και είμαι υπέρ στο να προχωρήσουμε. Βεβαίως και θα πάντρευα στο Δημαρχείο δύο άνδρες και δύο γυναίκες”.

Το άρθρο Χάρης Δούκας: «Είμαι υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών – Θα πάντρευα δύο άντρες ή δύο γυναίκες» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 22/02/2024 ώρα 12:02 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.