Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη: Εκτοξεύτηκε το κουμπί του παντελονιού της στον αέρα της εκπομπής! (Βίντεο)

Ένα μικρό «ατύχημα» είχε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Ελένης Πετρουλάκη. Έσπασε το κουμπί από το παντελόνι της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε αρχικά: «Δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά, δεν θέλω τέτοιες στενοχώριες. Έχετε δει έτσι; Στην καθημερινότητά μου προσπαθώ να αποφύγω ο,τιδήποτε μπορεί να με παραπιέσει, γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που δε μπορώ να αποφύγω. Όπου μπορώ το ρίχνω», τονίζοντας ότι καταλαβαίνει το βάρος της από το αν κουμπώνει το τζιν της…

Στη συνέχεια πήγε να κουμπώσει το παντελόνι της, με αποτέλεσμα να σπάσει το κουμπί του. «Για να λέμε και αλήθειες γιατί εγώ δεν λέω ψέματα. Έσπασε! Διότι σου λέει και τρως και δεν ψεύδεσαι. Εγώ λέω ότι δεν θα σκάσω για τέτοια θέματα. Μία που σας το είπα, και μία που έσπασε. Αυτή είναι η μεζούρα μου. Κοιλιά! Και τρώω και δεν ψεύδομαι».

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη: Εκτοξεύτηκε το κουμπί του παντελονιού της στον αέρα της εκπομπής! (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 24/10/2023 ώρα 9:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.