Χαμός με τους Simpsons: Η νέα τους «προφητεία» για ένα πολύ σοβαρό ατύχημα!

«Φωτιά» έχουν πάρει τα σχόλια στο διαδίκτυο με αφορμή την σειρά Simpsons, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι προέβλεψαν το μέλλον του Twitter και ένα σοβαρό ατύχημα που θα συμβεί από την SpaceX του Έλον Μασκ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όλα ξεκίνησαν με αφορμή το πιο πρόσφατο επεισόδιο του 35ου κύκλου.

Με βάση την πλοκή, ο κύριος Μπερνς ερωτεύεται μια νεαρή Διευθύνουσα Σύμβουλο που εγκατέλειψε το κολέγιο, ονόματι Περσεφόνη, η οποία υποστηρίζει πως μετατρέπει το αλμυρό νερό σε πόσιμο.

Έτσι, με αφορμή τα γενέθλια της, της αγοράζει το Twitter με την δικαιολογία πως το βρήκε σε προσφορά, επειδή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε ένα ατύχημα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεσα λεφτά. Συγκεκριμένα, ένας αυτοοδηγούμενος πύραυλος του που πήγαινε στον Άρη, συνετρίβη στον διεθνή διαστημικό σταθμό.

Η σειρά δεν κατονομάζει την SpaceX ή τον Έλον Μασκ, ωστόσο είναι προφανής η σύνδεση, με αρκετούς να αναφέρουν ότι οι Simpsons «προέβλεψαν μια τραγωδία που πρόκειται να συμβεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το άρθρο Χαμός με τους Simpsons: Η νέα τους «προφητεία» για ένα πολύ σοβαρό ατύχημα! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 01/11/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.