Ειδήσεις

Χαρίτσης: Η χώρα μας πληρώνει το πιο βαρύ τίμημα της κρίσης λόγω Μητσοτάκη

Χαρίτσης: Η χώρα μας πληρώνει το πιο βαρύ τίμημα της κρίσης λόγω Μητσοτάκη
Με αφορμή την τελευταία έκθεση του Παρατηρητηρίου Τιμών Καυσίμων της Κομισιόν, η οποία αποδεικνύει ότι η Ελλάδα έχει την ακριβότερη τιμή βενζίνης στην Ευρώπη, ο Αλέξης Χαρίτσης εξαπολύει επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η χώρα μας πληρώνει το πιο βαρύ τίμημα της κρίσης λόγω της καταστροφικής πολιτικής Μητσοτάκη», αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης με αφορμή την τελευταία έκθεση του Παρατηρητηρίου Τιμών Καυσίμων της Κομισιόν, η οποία αποδεικνύει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση σε ό,τι αφορά στην τιμή της βενζίνης.

«Και επισήμως πλέον, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων της Κομισιόν, η Ελλάδα έχει την πιο ακριβή βενζίνη σε ολόκληρη την Ευρώπη! Η χώρα μας πληρώνει το πιο βαρύ τίμημα της κρίσης λόγω της καταστροφικής πολιτικής Μητσοτάκη», αναφέρει σε ανάρτησή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

{https://twitter.com/alexischaritsis/status/1548947023302361089}

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/07/2022 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Related Articles

Back to top button