«Χείμαρρος» η Μάρα Μεϊμαρίδη για Στέφανο Κασσελάκη: «Θα νοικιάσει μήτρα και θα γίνει το Ελληνόπουλο»

Στην εκπομπή «Fay’s Time» μίλησε την Παρασκευή (27/10) η Μάρα Μεϊμαρίδη σχολιάζοντας πρόσωπα και θέματα της επικαιρότητας.

Σε ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Για τον κύριο Κασσελάκη, δυστυχώς, δεν μπορώ να σου πω τίποτα, δεν τον έχω γνωρίσει τον άνθρωπο ποτέ και πώς θα κρίνεις έναν άνθρωπος αν δεν έχεις μιλήσει ποτέ μαζί του», απάντησε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Στη συνέχεια σχολίασε το δημόσιο προφίλ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη δήλωσή του να αποκτήσει δύο γιους μέσω παρένθετης μητέρας.

«Ο άνθρωπος βγήκε και είπε ότι είναι γκέι, δεν τον έπαιρνε να κάνει κάτι άλλο, αυτός είναι. “Με θέλετε ή δεν με θέλετε; “Σε θέλουμε, περάστε. Όλοι οι υπόλοιποι μόκο, δεν σας αφορά. Με βρίσκει σύμφωνη το θέμα της παρένθετης μητέρας, θα νοικιάσει μία μήτρα, ναι εγώ θέλω να γίνει το ελληνόπουλο», είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Το άρθρο «Χείμαρρος» η Μάρα Μεϊμαρίδη για Στέφανο Κασσελάκη: «Θα νοικιάσει μήτρα και θα γίνει το Ελληνόπουλο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 28/10/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.