Χρήστος – Πάρις Χαρίτος: Ποιός είναι ο Ίκαρος της Ομάδας Ζευς, που θα που θα πρωταγωνıστήσει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;

Η 28η Οκτωβρίου πλησιάζει και οι προετοιμασίες για τον εορτασμό, τόσο της εθνικής επετείου, όσο και της στρατιωτικής παρέλασης της Θεσσαλονίκης, είναι πυρετώδεις.

Και φέτος, το F-16 Block 52+ της ομάδας επιδείξεων «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας θα δώσει το “παρών” στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Με πλήρη επισημότητα θα γιορτασθεί η στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο Σμηναγός (Ι) Χρήστος – Πάρις Χαρίτος επιλέχθηκε φέτος να πιλοτάρει το αεροσκάφος F-16 της ομάδας «ΖΕΥΣ», που θα «σκίσει» τους αιθέρες της Θεσσαλονίκης.
Ο Σμηναγός (Ι) Χρήστος – Πάρις Χαρίτος εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2006, το 2012, τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΜΕΑΕ σε αεροσκάφη F-16 Block 52+ και από το 2013 υπηρετεί στην 340 Μοίρα.

Έχει περισσότερες από 1600 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1200 είναι σε αεροσκάφη F-16.

Το περσινό μήνυμα της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου
Με στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, ο Επισμηναγός Χριστόδουλος Γιακουμής, απευθυνόμενος στους Θεσσαλονικείς, έστειλε το μήνυμα «Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες», δηλώνοντας ότι οι Έλληνες ιπτάμενοι είναι έτοιμοι να πράξουν όσα έπραξαν και οι πρόγονοί μας για την ελευθερία του Έθνους.

Το άρθρο Χρήστος – Πάρις Χαρίτος: Ποιός είναι ο Ίκαρος της Ομάδας Ζευς, που θα που θα πρωταγωνıστήσει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/10/2023 ώρα 12:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.