‘Ωρολογιακή βόμβα’ έτοιμη να εκραγεί το Κόσονβο: Τέσσερις νεκροί και αιματηρές επιθέσεις!

‘Ωρολογιακή βόμβα’ έτοιμη να εκραγεί το Κόσονβο: Τέσσερις νεκροί και αιματηρές επιθέσεις!

Κλιμακώνεται η ένταση στο Βόρειο Κόσοβο και οι αιματηρές επιθέσεις στο βόρειο τμήμα της χώρας είχαν ως συνέπεια τέσσερις νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς τόνισε ότι ο σερβικός στρατός και η αστυνομία δεν είχαν καμία σχέση με τα επεισόδια, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό του Κοσόβου Άλμπιν Κούρτι ότι με την απόδοση ευθυνών στο Βελιγράδι προσπαθεί να δικαιολογήσει την επιβολή καθεστώτος έντασης και βίας στην περιοχή. Για τους ένοπλους Σέρβους είπε ότι πρόκειται «για κάποιους Σέρβους από το Κόσοβο που απλώς εξεγέρθηκαν», σημειώνοντας ότι δεν εξοπλίστηκαν από την Σερβία.

Ο Βούτσιτς δήλωσε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Σερβίας δεν είχε εμπλοκή, λέγοντας ότι οι ένοπλοι Σέρβοι κατέφυγαν στη Μονή στο Μπάνισκο, ζητώντας βοήθεια για τους τραυματίες.

Το άρθρο ‘Ωρολογιακή βόμβα’ έτοιμη να εκραγεί το Κόσονβο: Τέσσερις νεκροί και αιματηρές επιθέσεις! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/09/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.