Σε κλίμα πένθους και βαθιάς οδύνης κηδεύεται σήμερα το πρωί στις 11.00 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου Περισσού ο Γιώργος Λουλουδακης, στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά .
Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη το μεσημέρι στο σπίτι του στα χέρια της αγαπημένης συζύγου του Ντεπυς , μετά από καρδιακό επεισόδιο.
Ο Γιώργος Λουλουδακης υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της σπουδαστικής παράταξης ΔΑΠ- ΝΔΦΚ στην ΑΣΟΕΕ όπου έκανε τις σπουδές του.
Διετέλεσε Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ.επι ηγεσίας Αντώνη Σαμαρά.
Ήταν αγαπητός από όλους και διακρινόταν για την αφοσίωσή στην Πατρίδα , στους εργαζόμενους Έλληνες και στις δημοκρατικές αξίες και αρχές πάνω στις οποίες θεμελίωσε την Ν.Δ. ο ιδρυτής της Κώστας Καραμανλής.
Η δήλωση Σαμαρά
Με αφορμή την απώλεια του Γιώργου Λουλουδάκη, ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Ο Γιώργος Λουλουδάκης υπήρξε ένας γνήσιος, αυθεντικός και ακαταπόνητος αγωνιστής της Παράταξης. Άνθρωπος ακέραιος, υπέροχος οικογενειάρχης και κάτι παραπάνω από στενός μου συνεργάτης. Είμαι συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό του. Αντίο Γιώργο! Αντίο αδελφέ..»

Ποιος ήταν ο Γιώργος Λουλουδάκης
Ο Γιώργος Λουλουδάκης γεννήθηκε στη Δράμα στις 17 Ιανουαρίου 1955, ενώ η καταγωγή του ήταν από τη Ρούμελη Μυλοποτάμου Κρήτης.
Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και μιλούσε αγγλικά. Η παρουσία του στη Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε από τα νεανικά του χρόνια και συνδέθηκε στενά με την οργανωτική ζωή της παράταξης και της νεολαίας της.
Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, μέλος της Γραμματείας Συνοικιακού, καθώς και ιδρυτικό μέλος της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ ΑΣΟΕΕ. Παράλληλα, είχε εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο των φοιτητών της ΑΣΟΕΕ, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε σειρά κομματικών θέσεων, μεταξύ άλλων ως Γενικός Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης, Γενικός Γραμματέας ΝΟΔΕ και Περιφερειάρχης ΚΕΠΟ (Κεντρική Περιφερειακή Οργάνωση).
Η κομματική του διαδρομή συνεχίστηκε για δεκαετίες, με τον ίδιο να εκλέγεται μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και να συμμετέχει στη ΔΑΚΕ Συλλόγου Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας.
Παράλληλα με την κομματική του δράση, διετέλεσε σε σειρά θέσεων ευθύνης στον δημόσιο βίο. Μεταξύ άλλων, υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», Διευθυντής στο υφυπουργείο Τουρισμού, Διευθυντής Υφυπουργού Εξαγωγικού Εμπορίου, καθώς και Διευθυντής πολιτικού γραφείου Υφυπουργού Εξωτερικών.
Το άρθρο Αντώνης Σαμαράς : Σήμερα στις 11.00 το πρωί στον Ι.Ν.Αγιου Ευσταθίου Περισσού η κηδεία του στενού συνεργάτη και φίλου του ,ιστορικού στελέχους της Ν.Δ.Γιωργου Λουλουδακη – ” Έφυγε” ξαφνικά το μεσημέρι της Τετάρτης από καρδιακό επεισόδιο στα χέρια της αγαπημένης γυναίκας του Ντεπυς – Με βαθιά λύπη τον αποχαιρετούν χιλιάδες άνθρωποι, που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν απ’ όλη την Ελλαδα εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 21/08/2026 ώρα Παρασκευή 21 Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026 – 9:04 πμΑύγουστος 2026 – 9:04 πμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

