
Δύο γκολ – ένα του Μπακασέτα στο 48΄ και ένα του Μάνταλου στο 90+2 – ήταν αρκετά για να επικρατήσει με 2-0, το βράδυ της Κυριακής (13/10), στο «Γ. Καραϊσκάκης», η Ελλάδα της Ιρλανδίας για την 4η αγωνιστική του Nations League. Ως εκ τούτου, η Εθνική Ομάδα παρέμεινε αήττητη στον δεύτερο όμιλο της League B και έτσι είναι στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς.
Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της Ελλάδας, την Κυριακή (13/10) η Αγγλία εμφάνισε πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα και πέρασε εύκολα από το Ελσίνκι με 3-1 επί της Φινλανδίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τζακ Γκρίλις στο 18΄, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ με απευθείας φάουλ στο 74΄ και ο Ντέκλαν Ράις στο 84΄ χάρισαν τη νίκη στα «Τρία Λιοντάρια» που παραμένουν στο «κυνήγι» της Εθνικής μας για την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου στη League B του Nations League.
Το άρθρο Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0: Έκανε το 4/4 η Εθνική μας στο Nations League εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/10/2024 ώρα 12:00 πμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.