
Με απόφαση που υπέγραψε, σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ορίσθηκε και επίσημα θεματική αντιπεριφερειάρχης η κ. Αναστασία Αδαμοπούλου, κάτι που είχε γίνει γνωστό από την Περιφέρεια με δελτίο τύπου στις 13 Ιουλίου.
Με την ίδια απόφαση της ανατέθηκε ο τομέας άσκησης αρμοδιοτήτων που είναι ο Τουρισμός και έγινε γνωστό ότι οι υπηρεσίες της θα προσφέρονται χωρίς μισθό. Η θητεία της νέας αντιπεριφερειάρχη είναι διάρκειας ενός έτους.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/07/2024 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.