Εφιάλτης για τη Μάρω Κοντού: 90χρονος επιχείρησε να μπουκάρει με μαχαίρι στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται στο «Αττικόν»

LIVE
Radio Oasis
Παίζει τώρα: Loading...

Στιγμές τρόμου βίωσε η Μάρω Κοντού, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Αττικόν», όταν ένας 90χρονος αποπειράθηκε να μπει στο δωμάτιό της έχοντας μία γλάστρα και ένα κουτί που περιείχε ένα μαχαίρι.

Ο ηλικιωμένος δήλωσε στον άνδρα της ασφάλειας του νοσοκομείου ότι είναι συγγενής της Μάρως Κοντού και ότι θέλει να την επισκεφθεί στο δωμάτιό της.

Ο σεκιουριτάς αντελήφθη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, τον υποπτεύθηκε και έκανε έρευνα. Ανοίγοντας το κουτί διαπίστωσε ότι περιείχε μέσα ένα μαχαίρι. Αμέσως επικοινώνησε με την Ελληνική Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν και συνέλαβαν τον υπερήλικα.

Η Μάρω Κοντού συνεχίζει να νοσηλεύται για δέκατη ημέρα στο νοσοκομείο «Αττικόν», με την ιατρική ομάδα να παρακολουθεί στενά την πορεία της. Η μεταφορά της στο ίδρυμα κρίθηκε απαραίτητη έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στην οικία της, το οποίο της προκάλεσε κάταγμα σε πλευρό καθώς και κάκωση στο ισχίο.

Το άρθρο Εφιάλτης για τη Μάρω Κοντού: 90χρονος επιχείρησε να μπουκάρει με μαχαίρι στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται στο «Αττικόν» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/06/2026 ώρα Πέμπτη 25 Πέμπτη 25 Ιουνίου 2026 – 12:04 πμΙούνιος 2026 – 12:04 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Ο καιρός στα Φάρσαλα:

Farsala
clear sky
27.2 ° C
27.2 °
27.2 °
61%
1.6m/s
6%
Πα
33 °
Σα
33 °
Κυ
31 °
Δε
32 °
Τρ
34 °

Latest articles

Related articles

spot_img