
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στη Λάρισα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός δικυκλιστή ο οποίος μάλιστα είναι αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ και βρισκόταν σε υπηρεσία.
Όλα έγιναν πάνω στη λεωφόρο Καραμανλή, όταν για άγνωστη αιτία συγκρούστηκαν ένα αυτοκίνητο ΙΧ με μηχανή της Ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εκ των δύο αστυνομικών που επέβαιναν στο υπηρεσιακό τους όχημα.
Στο σημείο έφτασε και όχημα του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για τις πρώτες βοήθειες.
πηγη: larissanet.gr
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/08/2024 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.