Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων και του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου μετά από 4,5 ώρες.
Ο εκπρόσωπος της Γραμματείας της ΠΕΜ Ρίζος Μαρούδας τόνισε πως εκτός από τα εξειδικευμένα μέτρα που ανακοινώθηκαν τη προηγούμενη εβδομάδα, τίποτα νεότερο δεν προέκυψε ως νέα ανακοίνωση από τη κυβέρνηση (εκτός από τη πληρωμή του ρεύματος σε δυο δόσεις), όπως επιβεβαίωσε και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας.
“Ο αγώνας συνεχίζεται στα Μπλόκα” τόνισε ο Ρίζος Μαρούδας και αναμένεται να συνεδριάσουν αύριο Τρίτη με γενικές συνελεύσεις όλα τα Μπλόκα της χώρας με σκοπό τη περαιτέρω συνέχιση του αγώνα.
Με ανακοίνωση του ο γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας Κώστας Χατζής τόνισε από το Μπλόκο της Νίκαιας πως δεν υπάρχει καμία ικανοποίηση στο αγροτικό κίνημα και πως θα υπάρξει αύριο συνέλευση για συνεχιση του αγώνα.
Πηγή : Τυρναβίτικη Ροή









