Πατέρας στη Βαλένθια σκότωσε τον λογοθεραπευτή του γιου του: «Θα ασελγούσε στο παιδί μου και εγώ θα τον άφηνα;»

LIVE
Radio Oasis
Παίζει τώρα: Loading...

Συνελήφθη πατέρας στη Βαλένθια, που σκότωσε τον λογοθεραπευτή του γιου του.

Ο 24χρονος ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ότι είδε τον λογοθεραπευτή με κατεβασμένο παντελόνι και τον γιο του χωρίς πάνα.

Κατά την αναφορά του στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι «θα ασελγούσε και θα βίαζε το παιδί μου και εγώ θα τον άφηνα να συνεχίσει;».

Η Αστυνομία εντόπισε στο σημείο του συμβάντος ένα αιχμηρό αντικείμενο 15 περίπου εκατοστών, με το οποίο σκότωσε τον 32χρονο λογοθεραπευτή.

Επιπλέον, ο πατέρας υποστήριξε πως πριν προχωρήσει στην δολοφονική επίθεση, ζήτησε να δει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, εξηγώντας στον λογοθεραπευτή τους φόβους του, με τον 32χρονο να αρνείται κατηγορηματικά.

Τότε, ήταν που σύμφωνα με τον ίδιο, «θόλωσε» και τον μαχαίρωσε θανάσιμα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος στην περιοχή, Πιλάρ Μπερναμπέ, επιβεβαίωσε το έγκλημα, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στα κίνητρα που επικαλέστηκε ο συλληφθείς.

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για την εξακρίβωση όλων των συνθηκών, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Το άρθρο Πατέρας στη Βαλένθια σκότωσε τον λογοθεραπευτή του γιου του: «Θα ασελγούσε στο παιδί μου και εγώ θα τον άφηνα;» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Καλλιόπη Χαραλαμποπούλου.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/06/2026 ώρα Τρίτη 16 Τρίτη 16 Ιουνίου 2026 – 6:04 μμΙούνιος 2026 – 6:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Ο καιρός στα Φάρσαλα:

Farsala
scattered clouds
30.8 ° C
30.8 °
30.8 °
45%
3.7m/s
36%
Τρ
31 °
Τε
26 °
Πε
29 °
Πα
27 °
Σα
28 °

Latest articles

Related articles

spot_img