25η Μαρτίου – Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου: Κίνηση στους δρόμους – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, με την Τροχαία να είναι επί ποδός, ενώ καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις στην Αθηνών-Κορίνθου.

Από νωρίς το απόγευμα οι εκδρομείς έχουν αρχίσει να έρχονται στη «βάση» τους, ενώ η Τροχαία έχει θέσει σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα με απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών στις εισόδους των εθνικών οδών προς τα αστικά κέντρα.

Κίνηση στους δρόμους: Πού υπάρχουν καθυστερήσεις

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη στην Αθηνών – Κορίνθου με τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και ανά τμήματα να σχηματίζονται ουρές στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων μέχρι την Κινέττα και στη συνέχεια από Κακιά Σκάλα μέχρι Νέα Πέραμο.

Την ίδια ώρα στην Αθηνών – Λαμία αυξημένη κίνηση εντοπίζεται από Άγιο Στέφανο μέχρι Κηφισιά.

Σύμφωνα με την Τροχαία από τις 6 το πρωί μέχρι τις το απόγευμα είχαν επιστρέψει στην Αθήνα 29.864 οχήματα από την Αθηνών-Κορίνθου και 21.537 οχήματα από την Αθηνών-Λαμίας.

Το άρθρο 25η Μαρτίου – Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου: Κίνηση στους δρόμους – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.