69χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ποτάμι στο Ροπωτό Τρικάλων

69χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ποτάμι στο Ροπωτό Τρικάλων

Ένας 69χρονος έχασε τη ζωή του την Κυριακή (10/3) στο Ροπωτό και στην περιοχή Αγία Παρασκευή, την οποία διαπερνάει ρέμα, το οποίο σε πολλά σημεία του είναι βαθύ.

 

Ο θάνατος του 69χρονου, έλαβε χώρα κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν συνθήκες, ενώ πιθανολογείται ότι αυτός μπορεί να επήλθε από πνιγμό, καθώς η σορός του άτυχου άνδρα, εντοπίστηκε εντός της κοίτης του ρέματος, και ανασύρθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Πύλης, η οποία και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Πύλης.

Η σορός του 69χρονου θα μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία/νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, που μπορεί να οφείλεται και σε παθολογικά αίτια, εκτός από την περίπτωση του πνιγμού.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυσάρεστο αυτό γεγονός, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

πηγη: pylinews.gr

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 11/03/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.