70 ημέρες για να αποφασίσουν για την τοποθέτηση (προσωρινής) γέφυρας “Μπέλεϋ” στην Αμπελιά Φαρσάλων

70 ημέρες για να αποφασίσουν για την τοποθέτηση (προσωρινής) γέφυρας "Μπέλεϋ" στην Αμπελιά Φαρσάλων

Τη λύση τοποθέτησης στρατιωτικής γέφυρας τύπου «Μπέλεϋ» στην Αμπελιά Φαρσάλων αποφάσισαν να προκρίνουν μετά από 70 ημέρες από την καταστροφή της από την κακοκαιρία “Daniel” οι αρμόδιοι.

Την περιοχή επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός μαζί με τον Υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρ. Τριαντόπουλο, τον Δήμαρχο Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου, τον Βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Χρ. Καπετάνο και εκπροσώπους του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

.Στο πλαίσιο της επίσκεψης αναζητήθηκαν λύσεις και δρομολογήθηκαν κινήσεις προκειμένου να προχωρήσει η τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρας τύπου «Μπέλεϋ» προκειμένου να γίνει η προσωρινή αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην εθνική οδό Φαρσάλων – Βόλου. Ενώ παράλληλα δρομολογείται η μόνιμη αποκατάσταση της ιδιαιτέρας σημαντικής  για την περιοχή γέφυρας.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/11/2023 ώρα 3:06 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.