
Σειρά συλλήψεων για διαφορετικές υποθέσεις καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Λάρισας και της Μαγνησίας.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της 1ης Ιουλίου στον Τύρναβο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου συνέλαβαν 72χρονο άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Λάρισας. Η απόφαση προέβλεπε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 15.000 ευρώ για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Τις μεταμεσονύκτιες ώρες της 2ας Ιουλίου, στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) συνέλαβαν 33χρονο άνδρα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπου πεταλούδα και ένα αβολίδωτο φυσίγγιο.
Το βράδυ της 1ης Ιουλίου στη Λάρισα συνελήφθησαν δύο νεαροί, ηλικίας 23 και 18 ετών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Διαμεσολάβησης (Ο.Π.ΔΙ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας. Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Στη Σκιάθο, το μεσημέρι της 1ης Ιουλίου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου συνέλαβαν ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τον αιγιαλό. Όπως διαπιστώθηκε, είχε αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα στον υπαίθριο χώρο περιμετρικά του καταστήματος, κάνοντας χρήση κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού πέραν της παραχωρηθείσας έκτασης.
Επίσης, το πρωί της ίδιας ημέρας σε περιοχή του Αλμυρού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου συνέλαβαν άνδρα στο πλαίσιο ελέγχου σε κατάστημα ειδών περιπτέρου. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία σφραγισμένα μεταλλικά κουτιά με ανθούς βιομηχανικής κάνναβης, δύο συσκευασίες με αρωματικούς κώνους κάνναβης και δύο συσκευασίες που περιείχαν εκχύλισμα κάνναβης, σύμφωνα με τις αναγραφόμενες ενδείξεις.
Τέλος, το πρωί της 2ας Ιουλίου στον Βόλο συνελήφθη 47χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Η απόφαση προέβλεπε ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 300 ευρώ για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής από κοινού.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 02/07/2026 ώρα Πέμπτη 2 Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026 – 3:05 μμΙούλιος 2026 – 3:05 μμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

