Ειδήσεις

Madrugada: Στο Καλλιμάρμαρο με την Αμάντα Τένφιορντ

Madrugada: Στο Καλλιμάρμαρο με την Αμάντα Τένφιορντ
Η διάσημη μπάντα από τη Νορβηγία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Παναθηναϊκό Στάδιο μαζί με την «δική μας» Αμάντα Τένφιορντ.

Οι Madrugada, οι μπάντα από τη Νορβηγία που σαγήνευσε το ελληνικό κοινό από την πρώτη εμφάνισή της στη χώρα μας, θα βρεθεί στην Αθήνα στις 24 Σεπτεμβρίου για μία μοναδική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Μαζί με τα τρία μέλη της μπάντας, στην χώρα μας θα καταφτάσει η δική μας Αμάντα Γεωργιάδη Τένφιορντ, η οποία θα ανοίξει τη συναυλία με το «Die Together» που μας εκπροσώπησε στην Eurovision κατακτώντας την όγδοη θέση.

Η συνάντηση αναμένεται με ενθουσιασμό και συγκίνηση από τους πο-λυάριθμους fans του γκρουπ στη χώρα μας που θυμούνται με συγκίνη-ση τις συναυλίες των Madrugada τον Απρίλη του ’19 στην Ελλάδα με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από το πρώτο τους άλμπουμ «Industrial Silence».

Τότε η ανταπόκριση του κοινού στις μελωδίες του συγκροτήματος άγγιξε τα όρια της λατρείας.

Φέτος, τα τρία εναπομείναντα μέλη της μπάντας θα εμφανιστούν στη σκηνή ενισχυμένα, έχοντας μαζί τους την Αμάντα Τένφιορντ, η οποία δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά της γι’ αυτή την εκπλήρωση ενός διπλού ονείρου: να συνεργαστεί με το συγκρότημα που την συνόδευσε μουσικά από τα πρώτα της βήματα και να δώσει την πρώτη συναυλία της στην Αθήνα.

AMANDA GEORGIADH

Madrugada, Παναθηναϊκό Στάδιο, λεωφ. Βασ. Κων/νου, Αθήνα, Σάβ-βατο 24 Σεπτεμβρίου 2022. Τιμές εισιτηρίων: Από 35 ευρώ έως 85 ευ-ρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Δίκτυο φυσικών καταστημάτων viva, viva.gr, τηλ. 11876, δίκτυο Public και http://tickets.public.gr/

Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισι-τήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Η παραγωγός εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για τη γνησιότητά τους.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

 

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/07/2022 ώρα 3:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Related Articles

Back to top button