Ειδήσεις

Real: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση – Η στιγμή που οι δράστες πυροδοτούν τον μηχανισμό

Real: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση - Η στιγμή που οι δράστες πυροδοτούν τον μηχανισμό
Δείτε τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος στο κτήριο του Real

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο καταγράφει καρέ-καρέ τις κινήσεις δύο ανδρών που μπήκαν στο κτήριο του Real στο Μαρούσι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (13/7) και τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να σημειωθούν εκρήξεις και να ξεσπάσει φωτιά.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος που προβλήθηκε από την ΕΡΤ δείχνει ότι το ρολόι έδειχνε 3.01.06 όταν εμφανίζεται ο πρώτος από τους δράστες, από την Αριστοτέλους και ακολουθεί πίσω του ο συνεργός του.

Οι δύο άνδρες έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους φορώντας μάσκες και στα χέρια τους έχουν γάντια.

Ο δεύτερος άνδρας ο οποίος κρατάει την τσάντα με τον εμπρηστικό μηχανισμό (τέσσερα γκαζάκια και μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό), φαίνεται να σκύβει και το κεφάλι του.

Οι άνδρες τοποθετούν τον εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο, τον πυροδοτούν με αναπτήρα, μαζεύουν την τσάντα και τρέπονται σε φυγή από την οδό Παρνασσού.

Ακολουθεί η έκρηξη, με τη φωτιά να εξαπλώνεται γρήγορα μέσω των καλωδίων.

Το υλικό αυτό, όπως και άλλο που έχουν συγκεντρώσει τα στελέχη της Ασφάλειας, μελετάται ενδελεχώς καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/07/2022 ώρα 3:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Related Articles

Back to top button