Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026

Ο Ραούλ Κάστρο έγινε...

Ο πρώην ηγέτης της Κούβας Ραούλ Κάστρο έγινε σήμερα 95 ετών. Ωστόσο είναι...

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα από...

Ο απόστρατος Τούρκος ναύαρχος Τζιχάτ Γιαϊτζί, ένας από τους βασικούς θεωρητικούς του δόγματος...

ΝΑΤΟ: Ο Γενικός Γραμματέας...

Ο Μαρκ Ρούτε επιχειρεί να αποθαρρύνει τους νεαρούς Ρώσους στρατεύσιμους από το να...

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας έργα...

Την ένταξη στο πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-27» δύο σημαντικών έργων για τη Λάρισα, μέσα...

Βάιος Γκανής : δεν κερδίσαμε τίποτα – έρχεται αγροτικό όργανο με άρθρο διαπόμπευσης – τέλος οι πρόθυμοι !!!!

Ο Βάϊος Γκανής, αγρότης και οινοποιός από το Βαρδάλι Δομοκού, μιλά ανοιχτά για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, τα μπλόκα και το αδιέξοδο του αγώνα, αλλά και για το σχέδιο δημιουργίας ενός νέου, πραγματικά ανεξάρτητου αγροτικού συνδικαλιστικού οργάνου.

Όπως αποκαλύπτει, το νέο όργανο:

θα αποτελείται μόνο από κατά κύριο επάγγελμα αγρότες,

δεν θα έχει καμία κομματική εξάρτηση,

θα λειτουργεί με πληρωμένη δομή και ευθύνη,

και στο καταστατικό του θα περιλαμβάνει άρθρο δημόσιας διαπόμπευσης για όποιον επιχειρήσει να το εκμεταλλευτεί πολιτικά ή προσωπικά.

«Όποιος παρεκκλίνει, δεν θα ξανακρυφτεί», τονίζει, εξηγώντας ότι το “τζάμπα” και οι “πρόθυμοι” τελείωσαν.

Παράλληλα, μιλά για:

την αποτυχία των μέχρι σήμερα κινητοποιήσεων, το πραγματικό κόστος ενέργειας και παραγωγής, τη Mercosur και τα εισαγόμενα προϊόντα, και τον ρόλο των νέων αγροτών στη μάχη που έρχεται.

Πηγή : lamia polis 87.7FM