
Θρήνος επικρατεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού ο Σβεν Γκόραν Έρικσον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, έχοντας γράψει σπουδαία ιστορία ως προπονητής.
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο εμβληματικός προπονητής Σβεν Γκόραν Έρικσον
Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούταν από καρκίνο, με την είδηση του θανάτου του να γίνεται γνωστή από το «Sky News».
Τα τελευταία λόγια του Σβεν Γκόραν Έρικσον
«Είχα μια καλή ζωή, ναι. Νομίζω ότι όλοι φοβόμαστε τη μέρα που θα τελειώσει η ζωή, όταν θα πεθάνουμε. Αλλά η ζωή έχει να κάνει και με τον θάνατο. Πρέπει να μάθεις να τον αποδέχεσαι για αυτό που είναι.
Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος, ο κόσμος θα πει “Ναι, ήταν καλός άνθρωπος”, αλλά δεν θα το πουν όλοι αυτό. Ελπίζω ότι θα με θυμάστε ως έναν θετικό τύπο, που προσπαθούσε να κάνει ό, τι μπορούσε. Μην λυπάστε. Χαμογελάστε.
Σας ευχαριστώ για όλα, προπονητές, παίκτες, το κοινό. Ήταν όλα φανταστικά. Φροντίστε τον εαυτό σας, φροντίστε τη ζωή σας και ζήστε την. Αντίο…».
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο εμβληματικός προπονητής Σβεν Γκόραν Έρικσον
Ήταν τα λόγια του Σουηδού προπονητή σε ένα βίντεο από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες.
Τον περασμένο Ιανουάριο είχε κάνει γνωστό ότι διαγνώστηκε με καρκίνο λέγοντας ότι στην καλύτερη περίπτωση είχε έναν χρόνο ζωής.
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο εμβληματικός προπονητής Σβεν Γκόραν Έρικσον
Το άρθρο Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο εμβληματικός προπονητής Σβεν Γκόραν Έρικσον εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 26/08/2024 ώρα 3:03 μμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.