Σε νέα ενημέρωση για την εξέλιξη του καιρού προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, ο έμπειρος προγνώστης ανέφερε πως τη Μεγάλη Δευτέρα στην Κρήτη θα σημειωθούν κάποιες μπόρες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου και Στερεάς. Στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία στα βόρεια της χώρας θα είναι υψηλότερη και θα φτάσει ακόμα και τους 23 βαθμούς Κελσίου.
Τη Μεγάλη Τρίτη δεν αναμένονται φαινόμενα.
Το μεσημέρι και το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, σε ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Πελοποννήσου, της Στερεάς και της Αττικής θα αναπτυχθούν νεφώσεις που θα δώσουν τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα προς τα βράδυ θα εξασθενήσουν. Τη Μεγάλη Πέμπτη θα υπάρξει αλλαγή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας. Στο ανατολικό κομμάτι της χώρας θα συννεφιάσει αρκετά και θα βρέξει κατά τόπους. Ο καιρός όσο βαδίζουμε προς τη Μεγάλη Παρασκευή θα βελτιωθεί ωστόσο από το βράδυ θα σημειωθεί μια νέα αστάθεια από τα βορειοδυτικά.
Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα μια τάση αλλαγής του καιρού, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα. Το σκηνικό, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα παραπέμπει σε φθινόπωρο, παρά σε άνοιξη. Ο φθινοπωρινός καιρός θα διατηρηθεί και τη Δευτέρα του Πάσχα ενώ στη συνέχεια τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενίσουν.
Το άρθρο Σάκης Αρναούτογλου: Ανοιξιάτικος ο καιρός τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας – Γυρίζουμε στο… «φθινόπωρο» από Mεγάλο Σάββατο – Δείτε την πρόγνωση εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 06/04/2026 ώρα Δευτέρα 6 Δευτέρα 6 Απριλίου 2026 – 9:00 πμΑπρίλιος 2026 – 9:00 πμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.







