Παρασκευή, 12 Ιουνίου, 2026

Η περιοχή των Φαρσάλων...

Βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες εκδηλώθηκαν σήμερα, κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας,...

Ο Έλον Μασκ γράφει...

Μια ιστορική στιγμή για τον παγκόσμιο επιχειρηματικό και τεχνολογικό κόσμο καταγράφηκε μετά τη...

Νέες Πρυτανικές Αρχές στο...

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανακοίνωσε τη σύνθεση των νέων Πρυτανικών Αρχών του Ιδρύματος, όπως...

Ελληνικός Στρατός: Σε φιάσκο...

Έντονο προβληματισμό προκαλούν οι πρώτες εξελίξεις γύρω από τον θεσμό της εθελοντικής στράτευσης...

Σοκ στο Κορωπί: Ομάδα 30 ατόμων ξυλοκόπησε άγρια δύο νεαρούς – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών για τις πρώτες βοήθειες χρειάστηκε να μεταφερθούν τη Δευτέρα (30/3) δύο νεαροί ύστερα από επίθεση

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών για τις πρώτες βοήθειες χρειάστηκε να μεταφερθούν τη Δευτέρα (30/3) δύο νεαροί ύστερα από επίθεση που δέχθηκαν από ομάδα ατόμων στο Κορωπί.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων της περιοχής, ο 19χρονος και ο 18χρονος κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από περίπου 30 άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σε διάφορα σημεία του σώματος και στο κεφάλι.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε ένα μαχαίρι 16 εκατοστών.

Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία.

Το άρθρο Σοκ στο Κορωπί: Ομάδα 30 ατόμων ξυλοκόπησε άγρια δύο νεαρούς – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Καλλιόπη Χαραλαμποπούλου.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 31/03/2026 ώρα Τρίτη 31 Τρίτη 31 Μαρτίου 2026 – 7:01 μμΜάρτιος 2026 – 7:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.