Δεν το έβαλαν κάτω δύο επιβάτιδες στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, οι οποίες, αφού έχασαν την πτήση τους, μπήκαν στον αεροδιάδρομο και κατευθύνθηκαν προς αεροσκάφος της Aeroflot, επιχειρώντας να επιβιβαστούν.
Η μία από τις δύο γυναίκες, μάλιστα, δεν άφησε πίσω ούτε τη βαλίτσα της. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 25 Ιουλίου στο διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο, όταν οι δύο επιβάτες, έχοντας χάσει την προγραμματισμένη πτήση τους, αποφάσισαν να επιχειρήσουν μια μάλλον ασυνήθιστη επιβίβαση στο αεροσκάφος.
Οι δύο γυναίκες εισήλθαν στον αεροδιάδρομο και άρχισαν να κατευθύνονται πεζή προς αεροσκάφος της Aeroflot, προφανώς σε μια προσπάθεια να προλάβουν την επιβίβαση. Η μία, μάλιστα, συνέχισε την πορεία της σέρνοντας πίσω της τη βαλίτσα της, σαν να επρόκειτο απλώς για μια καθυστερημένη άφιξη στην πύλη.
Το περιστατικό προκάλεσε την κινητοποίηση του προσωπικού ασφαλείας του αεροδρομίου, καθώς η πρόσβαση επιβατών στον αεροδιάδρομο αποτελεί σοβαρή παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.
Το άρθρο Το είδαμε κι αυτό: Γυναίκες έχασαν την πτήση τους και μπούκαραν στον αεροδιάδρομο με την βαλίτσα για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο την ώρα που τροχοδρομούσε (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/08/2026 ώρα Κυριακή 9 Κυριακή 9 Αυγούστου 2026 – 12:00 πμΑύγουστος 2026 – 12:00 πμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

